Jezik

eng

Pratite nas

FEST Pro

FEST Pro je nova inicijativa Beogradskog međunarodnog filmskog festivala - FEST-a. Ovaj program je posebno osmišljen da podrži filmske profesionalce i stvori platformu za filmsku industriju koja će omogućiti umrežavanje, učenje i istraživanje novih mogućnosti. Cilj FEST-a Pro je da Beograd postane centar filmske industrije i poželjna destinacija za filmsku produkciju.

Od 2. do 5. marta, program FEST-a Pro će obuhvatiti niz panela, sastanaka i radionica sa gostima iz inostranstva i domaćim filmskim profesionalcima.

Program je osmišljen tako da omogući sveobuhvatan pregled filmske industrije, trenutnih trendova i budućih pravaca.  Učesnici će imati priliku da se druže sa stručnjacima iz filmske industrije i steknu uvid u najnovije tehnologije i tehnike filmske produkcije. Pored mogućnosti profesionalnog razvoja, FEST Pro će pružiti i mogućnost sticanja bogatog kulturnog iskustva.

Festival je organizovao posete filmskim studijima i obilaske grada kako bi se prikazale najbolje filmske lokacije koje Beograd nudi. Uveče će se održavati zabavni događaji i žurke kako bi se učesnicima omogućilo prijatno i nezaboravno vreme boravka.

Prijava - FEST Pro

Prijava - FEST Pro

Pozivamo Vas da prisustvujete FEST Pro panelima, sastancima i radionicama za filmske profesionalce. Važna imena iz filmske industrije će biti panelisti.Prisustvo se ne naplaćuje, potrebno je samo da se prijavite.

Opširnije

PRODAJNA MESTA

Spisak prodajnih mesta

Katalog

Preuzmite online katalog

FILMOVI

Celokupan program filmova, sa vremenima projekcija.

PostFEST-um program

Celokupan program u PDF-u, sa vremenima projekcija.